Jullie staan op het punt om een kennismakingsgesprek of advies gesprek te boeken bij ons. Wij willen jullie nog even uitleggen wat het verschil is tussen beide gesprekken. 
Kennismakingsgesprek
Boek een kennismakingsgesprek voor een eerste ontmoeting met ons. En krijg na ons eerste gesprek een eerste moodboard en de prijzen voor onze diensten en producten. Een eenvoudig overzicht waarnaar we na boeking een 2e gesprek inplannen waar we jullie ideeën nog verder uitwerken tot een definitief plan. 
Houd er rekening mee dat een kennismakingsgesprek ongeveer een uur duurt. 
Adviesgesprek 
Boek een adviesgesprek als jullie aan de start staan bij de vormgeving van jullie bruiloft. In dit gesprek staan we uitgebreid stil bij jullie wensen en behoeftes. Jullie vragen en dingen waar jullie tegenaan lopen. We kijken naar de verschillende aspecten t.a.v. van de styling van jullie bruiloft. Na het advies gesprek ontvangen jullie een uitgebreid advies voor styling en bloemwerk met kleurborden, vloerplannen en moodboards. De verschillende mogelijkheden voor jullie bruiloft decoraties uitgebreid uitgewerkt, tot in het kleinste detail. Aangevuld met een selectie prachtige leveranciers. 
Kortom jullie gaan de deur uit met antwoord op jullie vragen en een persoonlijk stylingsplan voor jullie bruiloft. De kosten van dit gesprek zijn 125,-  per gesprek. Na boeking wordt hiervan 100,- in mindering gebracht. 
Houd er rekening mee dat een adviesgesprek ongeveer twee uur duurt. 
 
Tot snel 
Kennismakingsgesprek Floral Design By Bo
Kennismakingsgesprek boeken
Boeking voor een kennismakingsgesprek of advies gesprek?
Welke dag past jullie het beste? *
Tijdsvoorkeur *
Bent u op de hoogte van de minimale besteding van 750 euro? *