Schrijf een Review!

Goede service

5,0 rating
17 april 2021

Ik kwam voor een mooi boeket en de service en de goede hulp van bodien was tot. Echt een super zaak

Kerstkrans

4,0 rating
7 december 2020

Vorig jaar een workshop gevolgd bij Bodien om een mooie kerstkrans te maken. Deze heeft hele jaar op zolder gelegen en kan nu weer mooi aan de deur gehangen worden =)

Geweldige service

5,0 rating
7 december 2020

Bodien maakt precies wat je van haar vraagt. Prachtige boeketten en samenstellingen. Daarnaast erg duidelijk in de service en communicatie! Ik raad Floral Design By Bo iedereen aan!

Echt een aanrader!

5,0 rating
7 december 2020

Ontzettend creatief en meedenkend. Top Service! Dus: een echte aanrader!

Rouw-Bloemstuk

5,0 rating
6 december 2020

Bodien is absoluut een Vak-vrouw.Helaas is onze Moeder op 13 Oktober jongstleden van ons heen gegaan en Bodien heeft een prachtige hartvormig Bloemstuk gemaakt in de Leidse Rood/Wit Kleuren…
Het was als een emotionele pleister tegen het grote verdriet.
Nogmaals bedankt Kanjer…

Super vak vrouw

5,0 rating
6 december 2020

Jou ideeen jou bloemen en je vakkundigheid maakt me iedere week weer blij. Bedankt !!!!

Topservice thuis.

5,0 rating
28 november 2020

Nu ik vanwege mijn knie operatie niet in de gelegenheid ben om naar de winkel te komen, komt Bodien bij mij thuis. Ze brengt niet alleen een mooie bos bloemen mee maar verzorgt ook nog eens mijn andere boeketten die ik heb gekregen. Na een half uurtje staat alles er weer stralend bij. Wat een service!!!!!

Prachtig, met veel liefde en passie gemaakt!!

5,0 rating
28 november 2020

Wauw, wat word ik toch iedere keer blij van de mooie verse veldboeketten. Vandaag een heel mooi zijden boeket opgehaald. Helemaal in overleg samengesteld. En met zoveel liefde en passie doet Bodien dat. Echt een aanrader!!

Gewoon super goed

5,0 rating
25 november 2020

Ik haal niet vaak bloemen voor mijn vriendin maar nadat ik een keer bij Bo langs ben geweest en het boeket aan mijn vriendin heb gegeven was ze enorm blij ermee. Ik ben goed geholpen en ik heb ook pluspunten bij mijn vriendin gescoord.

Bruiloft Wouter en Jelita 31 juli 2020

5,0 rating
19 november 2020

Na de eerste ontmoeting bij Floral Design By Bo, was voor ons direct duidelijk dat zij de bloemen voor onze grote dag mocht gaan aanleveren. Wat een fijne persoonlijkheid en frisse en creatieve input voor de bloemen bij onze plannen!
Vanwege Corona is de dag uitgesteld naar een andere datum en ook in het aantal gasten en invulling van de dag kwamen wat aanpassingen; hierin is goed met ons mee gedacht voor aanpassingen wat betreft de bloemen.
Wat waren wij onder de indruk bij het zien van de bloemen op de locatie! Bodien heeft alles tot in de puntjes geregeld. Van het bruidsboeket tot de spectaculaire back-drop voor de ceremonie en de subtiele bakjes voor op de dinertafels, het zag er allemaal even prachtig uit! Niets was te gek, zo is niet alleen de locatie prachtig aangekleed, maar is ook geholpen bij het opmaken van de taart met bijpassende bloemen; het geheel klopte hierdoor de gehele dag.
Onze verwachtingen waren hoog, maar de uiteindelijke uitvoering heeft dit absoluut overtroffen; ontzettend bedankt!

Perfecte kwaliteit

5,0 rating
30 juni 2020

Perfecte kwaliteit bloemen erg tevreden!!

Top bloemen en Top Service!

5,0 rating
27 april 2020

Wat een service en wat een vak vrouw zelfs in de corona tijd zorgt ze voor oplossingen en bezorging.
Ga zo door !!!!

” Ieder persoon heeft een andere stijl samen werken aan prachtige ontwerpen maakt ieder bezoek speciaal ”

BODIEN BEKOOY

-

FLORAL DESIGN BY BO