Schrijf een Review!

Super fijne kennismaking gehad!

5,0 rating
12 februari 2022

We hebben met Bo een super fijne kennismaking gehad, ze wist precies wat wij bedoelde.
En onze wensen zijn dan ook perfect vertaald naar het bloemenplan. Je mag zeker onze bruidsbloemen gaan verzorgen!
Alvast bedankt voor je persoonlijke en passievolle gesprek!

Prachtig droogboeket!

5,0 rating
18 september 2021

Vandaag hebben we een heel mooi droogboeket thuisbezorgd gekregen! Het is altijd even afwachten hoe het er uit zal zien als je online bestelt, maar we zijn blij verrast! Hier gaan we heel lang plezier van hebben.
Bedankt!

Kleurrijke en romantische bruiloft met fantastische bloemen

5,0 rating
5 september 2021

Alles viel op zijn plaats door de bloemen die Bodien heeft verzorgd voor onze bruiloft.
Na een gesprek met onze wensen (zonder plaatjes) was alles op onze trouwdag precies wat we voor ogen hadden. De bloemen voor de backdrop, een mooi groot boeket, de corsages en niet te vergeten het bruidsboeket pasten allemaal bij elkaar en waren werkelijk waar prachtig.
De service was daarnaast fantastisch, met een grote glimlach en aanstekelijk enthousiasme!
Bedankt!

Sprookjes bruiloft

5,0 rating
28 augustus 2021

Bodien heeft de bloemen verzorgd voor onze bruiloft en het was echt een sprookje! Van de backdrop tot aan de corsage van de bruidegom > allemaal even mooi.
In het proces voorafgaand aan de bruiloft heeft ze goed naar onze wensen geluisterd en mee gedacht in ons thema. Daarnaast is Bodien als persoon ook gewoon heel fijn in de omgang. Bedankt lieve Bodien!

Onwijs blij met jou als bloemist!

5,0 rating
9 juli 2021

Bodien ik ben zo blij dat ik jou heb gevonden! Bloemen zijn altijd van uitstekende kwaliteit en het is altijd gezellig bij jou in het atelier! Ik heb graag mijn abonnement bij jou!
Fijne vakantie en veel liefs!

Prachtige bloemen maken de bruiloft af…

5,0 rating
6 juli 2021

…maar de service en het vertrouwen in Bodien heeft de Bruiloft mede doen slagen. Vanaf de eerste seconde dat we contact hadden met Bodien was zij enthousiast en pakte ze het werk professioneel aan. Flexibel en duidelijk in haar communicatie aanvullend met goede ideeën. Ze begreep precies waar we naar op zoek waren en heeft dat prachtig vertaald in haar bloemen voor de ceremonie buiten, entree, kerk, borrel en het diner. Daarmee heeft ze Gerrit en Bernadine mijn zus, een prachtige romantische dag bezorgd en bovenal ons als ceremoniemeesters volledig ontzorgd met haar service en aandacht voor detail. Heel erg gewaardeerd en heel erg veel dank voor al kwaliteit en liefde deze dagen! Graag tot een volgende keer lieve Bodien!

Top kwaliteit en altijd even gezellig!

5,0 rating
5 juni 2021

Lieve Bo,
Ik geniet altijd van jou prachtige bloemen echt super kwaliteit en prachtig op de vaas gemaakt!
Heel erg fijn dat jij precies weet wat ik mooi vind! Iedere keer is het feestje om bij jou in de winkel te komen naast top service altijd heel erg gezellig!
Ik ga weer genieten! Tot de volgende keer. Heel veel liefs

Professioneel ook voor de zakelijke markt

5,0 rating
28 mei 2021

Bodien heeft ons kantoor aangekleed. Ze is professioneel en luistert goed naar de wensen van haar klanten. Ze besteedt veel tijd en aandacht aan haar klanten en neemt ze mee in het hele proces van begin tot eind. Een absolute aanrader voor andere kantoren. Eerlijk, oprecht en komt haar afspraken na. Ga zo door lieve Bodien!

Wat een power vrouw!

5,0 rating
25 mei 2021

Wat een power vrouw is Bodien en wat een prachtige offerte heb jij ons opgestuurd! Jij mag zeker onze aankleding gaan verzorgen wij kijken er naar uit! Deze dame heeft echt verstand van zaken en heeft een ruime kennis! Opzoek naar een bruidsbloemist stuur haar zeker een berichtje!

Uniek en bijzonder mooi

5,0 rating
8 mei 2021

Bedankt Bodien! Wat een prachtige zaak en prachtige bloemen! Ik kom maar al te graag bij jou in de winkel. Ook voor bruidswerk is dit het juiste adres!

Goede service

5,0 rating
17 april 2021

Ik kwam voor een mooi boeket en de service en de goede hulp van bodien was tot. Echt een super zaak

Kerstkrans

5,0 rating
7 december 2020

Vorig jaar een workshop gevolgd bij Bodien om een mooie kerstkrans te maken. Deze heeft hele jaar op zolder gelegen en kan nu weer mooi aan de deur gehangen worden =)

Geweldige service

5,0 rating
7 december 2020

Bodien maakt precies wat je van haar vraagt. Prachtige boeketten en samenstellingen. Daarnaast erg duidelijk in de service en communicatie! Ik raad Floral Design By Bo iedereen aan!

Echt een aanrader!

5,0 rating
7 december 2020

Ontzettend creatief en meedenkend. Top Service! Dus: een echte aanrader!

Rouw-Bloemstuk

5,0 rating
6 december 2020

Bodien is absoluut een Vak-vrouw.Helaas is onze Moeder op 13 Oktober jongstleden van ons heen gegaan en Bodien heeft een prachtige hartvormig Bloemstuk gemaakt in de Leidse Rood/Wit Kleuren…
Het was als een emotionele pleister tegen het grote verdriet.
Nogmaals bedankt Kanjer…

Super vak vrouw

5,0 rating
6 december 2020

Jou ideeen jou bloemen en je vakkundigheid maakt me iedere week weer blij. Bedankt !!!!

Topservice thuis.

5,0 rating
28 november 2020

Nu ik vanwege mijn knie operatie niet in de gelegenheid ben om naar de winkel te komen, komt Bodien bij mij thuis. Ze brengt niet alleen een mooie bos bloemen mee maar verzorgt ook nog eens mijn andere boeketten die ik heb gekregen. Na een half uurtje staat alles er weer stralend bij. Wat een service!!!!!

Prachtig, met veel liefde en passie gemaakt!!

5,0 rating
28 november 2020

Wauw, wat word ik toch iedere keer blij van de mooie verse veldboeketten. Vandaag een heel mooi zijden boeket opgehaald. Helemaal in overleg samengesteld. En met zoveel liefde en passie doet Bodien dat. Echt een aanrader!!

Gewoon super goed

5,0 rating
25 november 2020

Ik haal niet vaak bloemen voor mijn vriendin maar nadat ik een keer bij Bo langs ben geweest en het boeket aan mijn vriendin heb gegeven was ze enorm blij ermee. Ik ben goed geholpen en ik heb ook pluspunten bij mijn vriendin gescoord.

Bruiloft Wouter en Jelita 31 juli 2020

5,0 rating
19 november 2020

Na de eerste ontmoeting bij Floral Design By Bo, was voor ons direct duidelijk dat zij de bloemen voor onze grote dag mocht gaan aanleveren. Wat een fijne persoonlijkheid en frisse en creatieve input voor de bloemen bij onze plannen!
Vanwege Corona is de dag uitgesteld naar een andere datum en ook in het aantal gasten en invulling van de dag kwamen wat aanpassingen; hierin is goed met ons mee gedacht voor aanpassingen wat betreft de bloemen.
Wat waren wij onder de indruk bij het zien van de bloemen op de locatie! Bodien heeft alles tot in de puntjes geregeld. Van het bruidsboeket tot de spectaculaire back-drop voor de ceremonie en de subtiele bakjes voor op de dinertafels, het zag er allemaal even prachtig uit! Niets was te gek, zo is niet alleen de locatie prachtig aangekleed, maar is ook geholpen bij het opmaken van de taart met bijpassende bloemen; het geheel klopte hierdoor de gehele dag.
Onze verwachtingen waren hoog, maar de uiteindelijke uitvoering heeft dit absoluut overtroffen; ontzettend bedankt!

” Ieder persoon heeft een andere stijl samen werken aan prachtige ontwerpen maakt ieder bezoek speciaal ”

BODIEN BEKOOY

-

FLORAL DESIGN BY BO