Schrijf een Review!

Bruiloft Tim en Melissa

5,0 rating
8 oktober 2022

Wij zijn op 24 juni 2022 getrouwd en Bodien heeft ons fantastisch bloemperk bezorgd! Ze is onwijs enthousiast en denkt heel erg mee met de wensen van het bruidspaar. Ze heeft een perfecte combinatie kunnen maken van de wensen van mijn man en mijn wensen.

Bruiloft Jeroen en Rachel

5,0 rating
8 oktober 2022

De bloemen op onze bruiloft op 24 augustus 2022 waren dankzij Bodien nog mooier dan we hadden verwacht. Ze dacht goed met ons mee, is flexibel als we met eigen ideeën kwamen en luisterde goed naar onze wensen. Ze is duidelijk in de communicatie, zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Ondanks de 30 graden op onze bruiloft bleven de bloemen de hele dag mooi! 🙂 Bodien, je bent een topper!

Bruiloft Oskar en Tanja

5,0 rating
8 oktober 2022

We kennen Bodien onder meer van haar prachtige en unieke boeketten, waar haar liefde voor creatie, vakmanschap en de wens van de klant in doorschijnt. Haar vragen voor ons bruidsboeket was daarom een absolute must. Bodien communiceert open en easy, laat ideeën zien, denkt mee engeeft tips. Ze neemt je mee in stijl, kleur en advies waardoor ik een waanzinnig mooi bruidsboeket kreeg vol kleur en (on)bekende bloemen. Het was helemaal IK, paste perfect bij onze dag, bij mijn karakter en de aankleding van ons huwelijk.

Bruiloft Tim en Mette

5,0 rating
8 oktober 2022

De bloemen op onze bruiloft 9 september waren boven verwachting mooi! Ze pasten perfect in ons thema en we hebben er zelfs na de bruiloft nog heel lang van na kunnen genieten. We lagen al snel op één lijn met Bodien en ze was flexibel als we onze wensen nog aan wilden passen. Het was super fijn om van haar kennis en ideeën gebruik te maken, mede daardoor was de dag perfect!

Bruiloft Oranjerie Sandenburg – 18 mei ’22

5,0 rating
6 juli 2022

Wat was het fijn om met iemand zoals Bodien te kunnen sparren tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft! We wisten wel aardig wat we mooi vonden, dit heeft Bodien heel goed samen kunnen brengen in het bloemenplan voor de grote dag. Wat in werkelijkheid onze verwachtingen overtrof!
De communicatie was snel en direct. Hierdoor wisten wij ook continu waar we aan toe waren, dat was onwijs fijn!

Het was allemaal perfect vertaald naar de werkelijkheid

5,0 rating
28 juni 2022

Wij zijn op 24 juni 2022 getrouwd en Bodien heeft ons fantastisch bloemperk bezorgd! Ze is onwijs enthousiast en denkt heel erg mee met de wensen van het bruidspaar. Ze heeft een perfecte combinatie kunnen maken van de wensen van mijn man en mijn wensen.

Bruiloft Dutch-biz Amersfoort

5,0 rating
23 juni 2022

Bodien heeft fantastisch werk geleverd. Vanaf de eerste afspraak voelde het direct goed. Bodien luistert goed naar je wensen en deelt haar eigen ervaring. Het bloemenplan is al een feestje opzich. Contact is het hele traject prettig geweest. Het resultaat was verbluffend mooi. De bloemstukken waren echt prachtig, de kleuren precies zoals ik gehoopt had en het totaalplaatje was super mooi. Onwijs blij met onze keuzes geweest!

Bruiloft Marienhof Amersfoort

5,0 rating
23 juni 2022

Bo heeft de bloemen perfect verzorgd voor onze bruiloft. Voorafgaand hebben wij een prettig en duidelijk gesprek gehad en zijn al onze wensen besproken. Het resultaat heeft ons en onze gasten overtroffen. Ook het contact met Bo was erg prettig.

Bruiloft Sandenburg Peter & Romy

5,0 rating
23 juni 2022

Bodien heeft echt een prachtige styling van de bloemen verzorgd op onze trouwdag! De communicatie en samenwerking was super prettig en uitgebreid. Ze maakt een heel lookbook met alle wensen, voorbeelden en afspraken waardoor alles helemaal duidelijk is vooraf en wij alle vertrouwen hadden in de styling op de dag zelf. Toen we aankwamen op de locatie was het precies zoals we in gedachten hadden! Bodien is ook heel enthousiast en duidelijk, wat super fijn is voor een onbezorgde bruiloft!

Prachtige bloemen voor onze bruiloft

5,0 rating
6 mei 2022

Bodien heeft voor ons de bloemen voor de bruiloft verzorgt. Het bruidsboeket, de corsage, de grote boeketten en de bloemetjes aan de stoel. Alles was even prachtig! En tot in de puntjes verzorgd. De communicatie was super en ze luisterde goed naar wat we voor ogen hadden en dacht mee over wat passend was bij de locatie. Lieve Bodien, we kwamen vrij laat pas met jou in contact voor de bloemen, maar wat waren we blij dat je dit op een vrij korte termijn nog voor ons kon doen en dat het zo mooi uitpakte, veel dank!”

Super fijne kennismaking gehad!

5,0 rating
12 februari 2022

We hebben met Bo een super fijne kennismaking gehad, ze wist precies wat wij bedoelde.
En onze wensen zijn dan ook perfect vertaald naar het bloemenplan. Je mag zeker onze bruidsbloemen gaan verzorgen!
Alvast bedankt voor je persoonlijke en passievolle gesprek!

Prachtig droogboeket!

5,0 rating
18 september 2021

Vandaag hebben we een heel mooi droogboeket thuisbezorgd gekregen! Het is altijd even afwachten hoe het er uit zal zien als je online bestelt, maar we zijn blij verrast! Hier gaan we heel lang plezier van hebben.
Bedankt!

Kleurrijke en romantische bruiloft met fantastische bloemen

5,0 rating
5 september 2021

Alles viel op zijn plaats door de bloemen die Bodien heeft verzorgd voor onze bruiloft.
Na een gesprek met onze wensen (zonder plaatjes) was alles op onze trouwdag precies wat we voor ogen hadden. De bloemen voor de backdrop, een mooi groot boeket, de corsages en niet te vergeten het bruidsboeket pasten allemaal bij elkaar en waren werkelijk waar prachtig.
De service was daarnaast fantastisch, met een grote glimlach en aanstekelijk enthousiasme!
Bedankt!

Sprookjes bruiloft

5,0 rating
28 augustus 2021

Bodien heeft de bloemen verzorgd voor onze bruiloft en het was echt een sprookje! Van de backdrop tot aan de corsage van de bruidegom > allemaal even mooi.
In het proces voorafgaand aan de bruiloft heeft ze goed naar onze wensen geluisterd en mee gedacht in ons thema. Daarnaast is Bodien als persoon ook gewoon heel fijn in de omgang. Bedankt lieve Bodien!

Onwijs blij met jou als bloemist!

5,0 rating
9 juli 2021

Bodien ik ben zo blij dat ik jou heb gevonden! Bloemen zijn altijd van uitstekende kwaliteit en het is altijd gezellig bij jou in het atelier! Ik heb graag mijn abonnement bij jou!
Fijne vakantie en veel liefs!

Prachtige bloemen maken de bruiloft af…

5,0 rating
6 juli 2021

…maar de service en het vertrouwen in Bodien heeft de Bruiloft mede doen slagen. Vanaf de eerste seconde dat we contact hadden met Bodien was zij enthousiast en pakte ze het werk professioneel aan. Flexibel en duidelijk in haar communicatie aanvullend met goede ideeën. Ze begreep precies waar we naar op zoek waren en heeft dat prachtig vertaald in haar bloemen voor de ceremonie buiten, entree, kerk, borrel en het diner. Daarmee heeft ze Gerrit en Bernadine mijn zus, een prachtige romantische dag bezorgd en bovenal ons als ceremoniemeesters volledig ontzorgd met haar service en aandacht voor detail. Heel erg gewaardeerd en heel erg veel dank voor al kwaliteit en liefde deze dagen! Graag tot een volgende keer lieve Bodien!

Top kwaliteit en altijd even gezellig!

5,0 rating
5 juni 2021

Lieve Bo,
Ik geniet altijd van jou prachtige bloemen echt super kwaliteit en prachtig op de vaas gemaakt!
Heel erg fijn dat jij precies weet wat ik mooi vind! Iedere keer is het feestje om bij jou in de winkel te komen naast top service altijd heel erg gezellig!
Ik ga weer genieten! Tot de volgende keer. Heel veel liefs

Professioneel ook voor de zakelijke markt

5,0 rating
28 mei 2021

Bodien heeft ons kantoor aangekleed. Ze is professioneel en luistert goed naar de wensen van haar klanten. Ze besteedt veel tijd en aandacht aan haar klanten en neemt ze mee in het hele proces van begin tot eind. Een absolute aanrader voor andere kantoren. Eerlijk, oprecht en komt haar afspraken na. Ga zo door lieve Bodien!

Wat een power vrouw!

5,0 rating
25 mei 2021

Wat een power vrouw is Bodien en wat een prachtige offerte heb jij ons opgestuurd! Jij mag zeker onze aankleding gaan verzorgen wij kijken er naar uit! Deze dame heeft echt verstand van zaken en heeft een ruime kennis! Opzoek naar een bruidsbloemist stuur haar zeker een berichtje!

Uniek en bijzonder mooi

5,0 rating
8 mei 2021

Bedankt Bodien! Wat een prachtige zaak en prachtige bloemen! Ik kom maar al te graag bij jou in de winkel. Ook voor bruidswerk is dit het juiste adres!

” Ieder persoon heeft een andere stijl samen werken aan prachtige ontwerpen maakt ieder bezoek speciaal ”

BODIEN BEKOOY

-

FLORAL DESIGN BY BO