Trouwen met Floral Design By Bo

Gefeliciteerd jullie zijn verloofd en gaan binnenkort trouwen.

De mooiste dag van jullie leven en… daar horen natuurlijk persoonlijke en op maat gemaakt bruidsbloemen bij.

Naast de jurk, de locatie, de gasten en de catering maken bloemen een belangrijk deel uit van jullie bruiloft. Want denk je aan liefde, dan denk je aan bloemen.

De juiste bloemkeuze is essentieel om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen.

Gaan jullie voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij, Floral Design By Bo zorgt ervoor dat alles perfect vertaald wordt naar de realiteit! Alles waar jullie al zo lang van dromen. 

Voor het bruidswerk hebben wij verschillende mogelijkheden, dit varieert van concept styling (grote bruiloft) tot een intieme bruiloft. 

Voor een oriënterend gesprek kunnen jullie vrijblijvend een afspraak maken. Ook is het mogelijk om  onze brochure aan te vragen via ons e-mail adres info@floraldesignbybo.nl

Real weddings

Reviews

Het bruidsboeket was prachtig! Ook de aankleding paste perfect bij wat wij voor ogen hadden. Het was prachtig, bedankt Bodien!
Taco en Willemijn
2019
Dit prachtige boeket heb ik mogen dragen op de mooiste dag van ons leven! Floral Design By Bo levert fantastisch werk!
Steven en Elise
2019
Wat waren wij onder de indruk bij het zien van de bloemen op de locatie!
Bodien heeft alles tot in de puntjes geregeld. Van het bruidsboeket tot de spectaculaire back-drop voor de ceremonie. Het zag er allemaal even prachtig uit!
Wouter en Jelita
2020
Bodien begreep precies waar we naar op zoek waren en heeft dat prachtig vertaald in haar bloemen voor de bruiloft. Daarmee heeft ze Gerrit en Bernadine mijn zus, een prachtige romantische dag bezorgd en bovenal ons als ceremoniemeesters volledig ontzorgd met haar service en aandacht voor detail.
Gerrit en Bernadine
2021

” Ieder bruidspaar heeft een andere stijl samen werken aan prachtige ontwerpen, maakt iedere bruiloft uniek 

BODIEN BEKOOY
-

FLORAL DESIGN BY BO