Logo Pop-up Picknick

Voorwaarden Pop-up Picknicks

Hi you!

Wat leuk dat je een picknick hebt geboekt of wilt boeken bij Pop-up picknicks onderdeel van Floral Design By Bo!

We gaan van jullie heerlijke lunch of borrel een gezellig feestje maken met onze styling materialen en heerlijke borrelplanken.

Wel willen wij jullie vooraf alvast op de hoogte stellen van de voorwaarden bij het boeken van een picknick.

Annuleren en verhindering:

Picknicks kunnen tot minimaal 48 uur van te voren worden omgezet, naar een andere datum.
Na het boeken van een picknick geven wij geen geld in restitutie.

Er wordt na annulering (minimaal 48 uur van tevoren) een nieuwe datum gekozen deze wordt in overleg met beide partijen opnieuw vastgelegd.

Het wijzigen van een locatie kan tot 3 weken voor aanvang van de picknick in overleg met beide partijen.

Annuleert u de gehele picknick zonder het kiezen van een nieuwe picknick datum? Dan kunnen wij u helaas geen restitutie geven!

Bij slechte weersomstandigheden is het mogelijk de picknick te verplaatsen naar een binnen locatie, dit moet minimaal 48 uur van tevoren worden overlegd.

*Bij wijziging naar een binnen locatie is de klant zelf verantwoordelijk van het beschikbaar stellen van deze locatie.

Extra Cocktail & Mocktail pakket:

Bij het aanvullen van de picknick met een alcoholisch dranken pakket bent u er zelf verantwoordelijk voor dat jongeren onder de 18 jaar geen alcohol drinken. Wij houden geen toezicht tijdens de picknick.

Schade & verloren items: 

Op het moment dat er gemoedswillig schade wordt aangebracht aan onze styling materialen of overige gebruikte materialen. Zullen wij hiervoor de nieuwprijs in rekening brengen. U ontvangt na het melden van de schade een factuur. (schade aan glazen of overige materialen die niet gemoedswillig is aangebracht is hier natuurlijk van uitgesloten)

Allergieën en dieet wensen:

Mocht u allergieën hebben of een speciale eet wens, kunt u dit van tevoren overleggen met ons picknick team. Zo wordt er samen gekeken naar een variërend en uniek menu op maat. Grote wisselingen in het menu kunnen mogelijk extra kosten met zich meenemen.