Bodien Bekooy

Hallo,

Ik ben Bodien, de glimlach achter Floral Design By Bo.

In mijn eigen bedrijf kan ik al mijn liefde voor bloemen kwijt, samen met mijn creativiteit waaruit toffe concepten ontstaan!

Al sinds ik klein ben heb ik groene vingers en een passie voor bloemen en planten. Na een groene middelbare school was het tijd voor het vervolg. Een 3 jarige opleiding Groen, Bloem en Styling expert. 

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan met een uniek concept waarbij ik bijzonder en eigentijdsbloemwerk maak voor zowel particulieren als zakelijke klanten. 

Omdat ik momenteel naast mijn bedrijf nog een HBO studie volg is de winkel helaas niet elke dag open. Elke zaterdag staat er een prachtig assortiment vóór u klaar in de winkel, en wens ik u van harte welkom!

Wij zijn de hele week bereikbaar voor uw vragen. En natuurlijk werken wij ook op afspraak. 

Ik hoop u snel te zien bij ons in de winkel!

Groetjes, Bodien

” Ieder persoon heeft een andere stijl samen werken aan prachtige ontwerpen maakt ieder bezoek speciaal ”

BODIEN BEKOOY

-

FLORAL DESIGN BY BO