Wie ben ik?

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Bodien Bekooy.
Al sinds ik klein ben heb ik groene vingers en een passie voor bloemen en planten. Na een groene middelbare school was het tijd voor het vervolg. Hierna volgende een 3 jarige opleiding Groen, Bloem en Styling. In mijn laatste studiejaar durfde ik de stap te zetten om vóór mijzelf te gaan beginnen. Floral Design By Bo is dan ook een vertaling van mijn passie en kennis.

Elke zaterdag staat er een prachtig assortiment vóór u klaar in het atelier. Ik neem graag de tijd voor u zodat we samen tot prachtige resultaten kunnen komen! Ik zie u graag tegemoet bij Floral Design By Bo op de Laan van Cattenbroeck te Zeist.

Groetjes, Bodien

” Ieder persoon heeft een andere stijl samen werken aan prachtige ontwerpen maakt ieder bezoek speciaal ”

BODIEN BEKOOY

-

FLORAL DESIGN BY BO